Initiatief door heel Nederland

Aanschuiven bij Resto VanHarte: het mag weer

Resto VanHarte is een buurtrestaurant waar buurtgenoten elkaar ontmoeten aan de gemeenschappelijke eettafel. Voor gemiddeld zeven euro geniet je samen met anderen van een lekkere, gezonde maaltijd. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je vandaan komt en wat je achtergrond is. Houd jij van lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Schuif dan gezellig aan.

Resto VanHarte brengt buurtgenoten in verbinding met elkaar aan de eettafel in de strijd tegen eenzaamheid en sociaal isolement. Het buurtrestaurant is er voor iedereen die behoefte heeft aan ontmoeting en contact. In deze laagdrempelige buurtrestaurants geniet je van een leuke avond uit en kun je makkelijk nieuwe mensen leren kennen.

Lekker, gezellig en veilig uit eten

Resto VanHarte is actief op meer dan veertig locaties in Nederland. Na een periode van eenzaamheid zijn per 5 juni alle Resto’s weer geopend. Eten bij Resto VanHarte is lekker, gezellig en veilig. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van tevoren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via de telefoon via 0900 900 3030.