Initiatief door heel Nederland

Feestdagen-actie: vier de feestdagen met Join Us

 Bij Join Us genieten jongeren samen van feestelijke activiteiten in de decembermaand. Heb jij zin om SinterKerst te vieren met leeftijdsgenoten? Of samen een online quiz te spelen op 30 december? Join Us ziet je graag op een van haar locaties of online.

In de decembermaand zijn er op Join Us-locaties allerlei leuke activiteiten. Ook online op de Join Us community zijn er events waaraan je gratis kunt deelnemen. Hoogtepunt is de online oudjaarsquiz op 30 december! Ben jij erbij?

Online oudjaarsquiz op 30 december

Sluit het jaar af samen met leeftijdsgenoten tijdens de ‘Goed Nieuws! Quiz’, gesponsord door onze vrienden van de Uitjesbazen. In deze doldwaze nieuwsquiz vol verrassende vragen testen we jouw kennis op het gebied van positief nieuws. Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, of geldt dat voor jou toch niet? De quiz wordt geheel online gespeeld en deelnemen is gratis.

Een greep uit de feestactiviteiten bij de Join Us-groepen

Bij Join Us in Rotterdam wordt er een kerst- en eindejaarsfeest georganiseerd door de jongeren. In Venray genieten ze van een SinterKerst-feest met genderneutrale cadeautje en bij Join Us Brielle-Westvoorne wordt er samen gegourmet. Join Us Schijndel viert de kerst met veel lekkers en bij Join Us in Sint Michielsgestel gaat de pizzarette aan! De jongeren van Join Us Utrecht zijn druk in de weer met lootjes en surprises en in Bergeijk gaan de jongeren samen dobbelen. Join Us Roosendaal en Join Us Rivierenland hebben hetzelfde plan; een SinterKerst feest met cadeautjes.

Ook op de andere Join Us locaties en bij de online groepen worden er leuke dingen georganiseerd. Via join-us.nu kun je zien welke groep erbij jou in de buurt zit. Meld je gratis aan en doe gezellig mee. Dat vinden we leuk!