Initiatief door heel Nederland

Feestdagen-actie: New Years Event voor jongeren

Sluit het jaar af met een positieve vibe en doe mee met de online quiznight op oudjaarsavond bij Join Us.

Join us new year eventWil je oud op nieuw vieren samen met andere jongeren? Maar weet je niet hoe je dat kunt aanpakken? Je bent zeker niet de enige. Daarom organiseert Join Us, samen met de Uitjesbazen, een online event waaraan jij gratis kunt deelnemen.

Doe samen mee!

Op 31 december organiseert de Join Us community een online quiznight! Heb je zin om mee te doen samen met andere jongeren? Dat kan in real life door af te spreken en de quiz te streamen via de tv of een laptop. Heb je niemand om mee af te spreken of speel je liever online samen? Dat kan natuurlijk ook! We maken een leuke groepsverdeling, zodat iedereen een gezellig team heeft om de quiz mee te spelen.

Zo ziet de quiznight eruit

Het beste van deze quiznight is de mix van leuke quizvragen, audiorondes en escapegames. Dit wordt ongetwijfeld een jaarwisseling vol spanning en ontspanning. Je gaat spelen in teams van ong. 5 personen. Wil je graag samen met iemand die je kent worden ingedeeld? Dat mag natuurlijk. Geef het dan aan bij je aanmelding. Alle deelnemers ontvangen voorafgaand een link in hun mailbox. Zorg dat je om 20 uur bent ingelogd en ontmoet je team. Op een ander scherm open je de quiznight.

En dan is het tijd om punten te scoren!

  • Beantwoord uitdagende quizvragen.
  • Los breinbrekende escape games op.
  • Geniet van prikkelende audiorondes.
  • Volbreng hilarische doe-opdrachten.
  • En vul je antwoorden in via de game-app

Praktische info

De quiz vindt online plaats via een stream en is op zondag 31 december van 20:00 tot 22.00. Deelname is gratis. Je kunt je alleen aanmelden of als team. Meld je op tijd aan en ben erbij #datvindenweleuk. Na aanmelden ontvang je van Join Us informatie over de quiz en de app van Uitjesbazen.

Bron: Join Us