Initiatief door heel Nederland

Digitaal oudjaarsevent voor jongeren

Acht procent van de Nederlandse jongeren voelt zich dag in dag uit eenzaam. De coronacrisis doet daar zelfs nóg een schepje bovenop. Veel jongeren sluiten 2020 om die reden helemaal alleen af, zonder vrienden om hen heen. Speciaal voor deze jongeren wordt het online event Join us @ New Years Eve georganiseerd.

Ik hoorde verhalen van jongeren die nu al opzien tegen nieuwjaar omdat ze alleen zijn. Daarom organiseren we samen met het Ministerie van VWS dit event. – Jolanda van Gerwe, oprichter stichting Join us

Doel

Met Join us @ New Years Eve biedt de stichting jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud een gezellig oudjaar, zodat ze 2020 afsluiten in (digitaal) samenzijn. Zo hebben ook deze jongeren in de kerstvakantie iets om naar toe te leven.

Programma

De virtuele en interactieve quiz op 31 december, die van 21:00 tot 23:00 uur duurt, wordt uitgezonden via een livestream op YouTube. Een quizmaster presenteert de avond. Door de hashtag #joinusnye starten de jongeren 2021 ook samen. Op social media zien alle deelnemers wie er deze avond digitaal bij waren.

Meer informatie

Voor meer informatie of om je aan te melden voor dit evenement, ga naar de website.