Kampen, hele week

Kom erbij Week Kampen

De ochtend Gewoon een kop koffie! of de middag vol vermaak met hapjes & drankjes voor 55-plussers Heerlijk oud!. Er zijn de hele Kom Erbij Week activiteiten in Kampen.

Voor gezelligheid en vriendschap kun je het op 4 oktober het Tandem Vriendencafé bezoeken. Je ontmoet elkaar in een “huiskamer” sfeer. Je kunt een praatje maken met anderen of een spelletje spelen. Wie weet ontstaat hier een vriendschap om ook buiten het café elkaar te treffen. Ook is er de mogelijkheid informatie te krijgen over de vriendenkringen, die kunnen helpen bij het aangaan van nieuwe vriendschappen.

Ontmoeting en contact bij geWOON! in de buurt 

Ontmoeten is het begin van veel meer. Om met elkaar in gesprek te komen, worden hier op Locatie geWOON! in de buurt verrassende activiteiten georganiseerd. Een koffiecafé met zoete lekkernijen, een kleding ruilbeurs, bingo, zelf creatief schilderen en verkoop van zelfgemaakte spullen.

Samenwerking

Humanitas, Welzijn Kampen, de Bibliotheek, Present Kampen en PGVZ zijn actief om in Kampen de Kom erbij Week 2019 te organiseren. Kijk op erbijkampen.nl