Landelijk, 27 september

Kook voor je Buur 10Daagse

Thuisafgehaald roept met een Kook voor je Buur 10Daagse alle Nederlanders op om tussen 27 september en 6 oktober een keer voor hun buren te koken. De kans om je buren (beter) te leren kennen!

Ga jij ook de uitdaging aan en maak je een aantal buren gelukkig door een keer te koken? Of door een maaltijd af te halen? Op kookvoorjebuur.nl kun je je aanmelden.

“Zo’n actie is heel belangrijk, omdat nog steeds 10% van alle Nederlanders zich erg eenzaam voelt en 7% van alle zelfstandig wonende ouderen ondervoed is.”

Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je mee wilt doen en hoeveel porties je aan wilt bieden. Thuisafgehaald zorgt ervoor dat jouw buurtgenoten weten dat jij gaat koken en van deze maaltijden kunnen gaan genieten.

Liever afhalen?

Kook je juist liever niet of ken je iemand voor wie dit een uitkomst zou zijn? Op kookvoorjebuur.nl vul je je postcode in en bekijk je welke maaltijden er in jouw buurt worden aangeboden.

Over Thuisafgehaald

Lees in het artikel ‘Eten verbindt bij Thuisafgehaald‘ meer over dit initiatief. Thuisafgehaald is deelnemer aan de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.