Amsterdam, 4 oktober

Met je hond naar een Wandelend Buffet

Stichting OOPOEH organiseert op Dierendag 4 oktober een Wandelend Buffet voor honden. Baasjes kunnen daar hun hond verwennen maar tegelijk ook kennismaken met ‘OOPOEH’s’, senioren die graag af en toe oppassen op een hond uit de buurt.

Stichting OOPOEH helpt zo senioren aan meer beweging en meer contacten met buurtgenoten. Loretta Schrijver lanceert tijdens het buffet het nieuwe boek Dierbare Vrienden van OOPOEH.

Dierendag

4 oktober is niet alleen Dierendag maar ook Nationale Ouderendag. Een uitgelezen dag dus om én honden én senioren extra aandacht te geven. Dat doet Stichting OOPOEH met dit feestje in het Conscious Hotel in het Amsterdamse Westerpark. Voor de senioren en hondenbaasjes is er een buffet binnen, voor de honden buiten in het Westerpark.

Dierbare Vrienden

Alle aanwezigen bij het Wandelend Buffet krijgen het boek Dierbare Vrienden cadeau. Daarin vertellen senioren en baasjes hoe blij ze zijn met elkaar en met de hond. Loretta Schrijver zal het eerste exemplaar uitreiken aan de hoofdrolspelers in het boek: de viervoeters.

Senioren en honden die nog op zoek zijn naar een match kunnen met elkaar speeddaten.

Loek Halverstad, winnaar van het Ouderen Songfestival, zal het evenement muzikaal omlijsten.

Het buffet is vrijdag 4 oktober voor leden van OOPOEH (baasjes en senioren) van 11.00 tot 12.30 uur in het Conscious Hotel, Haarlemmerweg 10 in Amsterdam.

Week tegen eenzaamheid

OOPOEH’s Dierendagfeestje maakt deel uit van de Week tegen Eenzaamheid. Zie ook oopoeh.nl