Leudal, 4 oktober

Wandeling tegen eenzaamheid

Verschillende zorgorganisaties in het Limburgse Leudal organiseren voor het 2e jaar op rij een wandeling tegen eenzaamheid; een gezellige wandeling over het rolstoelvriendelijke Elisabethspad.

In een mooie groene omgeving, staat vrijdag 4 oktober ontmoeten, verbinden en elkaar helpen centraal. Meedoen kan lopend, met rollator en in een rolstoel (de organisatie zorgt voor begeleiders).

Bij terugkomst staat de koffie met wat lekkers voor je klaar!

Meer activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid

De wandeling is niet de enige activiteit in Leudal deze week. Ook is er op woensdagvond 2 oktober bijvoorbeeld een workshop Eenzaamheid: wat is het, hoe signaleer ik het en hoe maak ik het bespreekbaar?

De dorpsraad Hunsel (werkgroep Welzijn & Zo) én Synthese organiseren de workshop voor alle vrijwilligers en actieve burgers van Hunsel die meer willen weten over het thema eenzaamheid. Naast veel informatie wordt met elkaar in gesprek gegaan over de vraag wat allen met elkaar lokaal kunnen doen om het (nog) ‘beter’ te maken.

Zie ook

Alle andere activiteiten deze week vind je terug in het programmaoverzicht van de Week tegen Eenzaamheid in Leudal (pdf)