Amstelveen, 23 t/m 29 september

Week van de Ontmoeting

In 2018 was de Week van de Ontmoeting week in Amstelveen een groot succes. Veel mensen hebben de diverse activiteiten die door verschillende instellingen en verenigingen zijn georganiseerd bezocht. Opnieuw organiseert Participe Amstelland in 2019 de Week van de Ontmoeting.

Op het programma staan diverse speciaal voor deze week georganiseerde activiteiten en voorstellingen, aangevuld met een greep van de activiteiten die in diverse locaties plaatsvinden. Je kunt deze gratis of een enkele tegen een kleine vergoeding bezoeken. En soms word je nog door sponsors verwend met gratis koffie of iets lekkers.

Zo ontmoet je meteen andere mensen die je normaal misschien niet tegen zou komen. Je kunt aan een activiteit meedoen waar je normaal nooit aan gedacht zou hebben om te gaan doen. Of wel aan gedacht maar nooit geprobeerd hebt. Het kan een week vol verrassingen voor je worden!

30 maatschappelijke-, culturele- en zorgorganisaties leveren deze week een (gratis) bijdrage aan de ruim 40 verschillende activiteiten.

Zie ook

Het programma van de Week van de Ontmoeting Amstelveen.