Zoetermeer

Jan Slagter leest voor in Café MAX

Activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid in Café MAX? De ontmoetingsplek in Zoetermeer is een initiatief van Jan Slagter vanuit de nieuw opgerichte stichting MAX Maakt Ontmoeting Mogelijk.

Café MAX zit in bibliotheek Forum, Stadhuisplein 1 in Zoetermeer, waar je van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur van harte welkom bent voor een kopje koffie, een praatje en waar binnenkort ook specifiek op ouderen gerichte activiteiten plaatsvinden.

Een voorproefje daarvan is er in de Week tegen Eenzaamheid: op 1 oktober van 11 tot 12 uur leest Jan Slagter zelf er voor. 4 oktober is er van 10.30 tot 12.30 uur het Café MAX Schrijfcafé met een seniorencoach.

Meer informatie over het programma van Café MAX

Blog Jan Slagter in MAX Vandaag

Lees ook dit blog van Jan Slagter: ‘Ik vind dat níemand eenzaam mag zijn!’ en kijk dit item van Tijd voor MAX met het prachtige verhaal van Aad (82) die na het overlijden van zijn vrouw zelf in beweging kwam om niet te vereenzamen.

Aanjager Eén tegen eenzaamheid

Jan Slagter is sinds de Week tegen Eenzaamheid aanjager van Eén tegen eenzaamheid:

“Bij MAX ontvangen we dagelijks berichten van ouderen die zich eenzaam voelen. We proberen deze eenzaamheid te verlichten door het hele jaar door mooie programma’s te programmeren op tv, radio en online. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld het platform MAX Meeting Point waarop ouderen met elkaar in contact kunnen komen, online of fysiek. Dit soort initiatieven zijn hard nodig. Niemand mag eenzaam zijn.”