Sneek

Kom erbij Festival in Sneek

Op zondag 2 oktober staan de deuren van het Atrium in Sneek open, voor iedereen die zin heeft in een ontmoeting met cultuur en met de andere bezoekers. Schuif aan bij leuke workshops, muzikale ontmoetingen en tal van verrassende activiteiten, kortom Kom Erbij en doe mee!

Het Kom Erbij Festival is een onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid en wordt georganiseerd door Akte2.

Vijfde keer

Het Kom erbij Festival wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en het programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn workshops te volgen die bestaan uit verschillende soorten disciplines in kunst en muziek. Naast de workshops zijn er ook andere activiteiten in het Atrium. Zo kunt u de strijd met elkaar aangaan middels Oud Hollandse spellen, op het plein zijn er elf te vinden.

Liefsteling

In de theaterstudio draait de veelbesproken documentaire Liefsteling, een liefdesverhaal over grootse, trouwe liefde. Maar wat als je geliefde verandert door dementie?

Als afsluiting speelt het  Sneker talent orkest samen met het Kom erbij orkest een op maat gemaakt ensemble in de Noorderkerkzaal.

Gratis toegang

De toegang van het festival is gratis, opgave voor de workshops is wel nodig.

Voor het volledige programma en aanmeldingen kijk je op www.akte2.nl/komerbij of neem contact op met de servicebalie van Akte2 via 0515-431400.