Hele week

Kunst maken met NL Cares

Kunst kan verrassen, de ruimte opvrolijken en vooral verbinden. Daarom wil NL Cares ervoor zorgen dat ouderen in woon- en zorglocaties hiervan kunnen genieten. Als vrijwilliger kun je meehelpen door een schilderij, tekening of iets anders creatiefs voor ouderen te maken.

Met dit kleine gebaar wordt de kamer van ouderen opgefleurd en kan het kunstwerkje zorgen voor een gespreksonderwerp. Loop je meer warm voor iets actiefs of muzikaals? NL Cares organiseert in totaal 38 activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid.

Gelukswandeling of muziekoptreden

Bij deze activiteiten, georganiseerd in samenwerking met maatschappelijke instellingen, gaan mensen nieuwe contacten aan en doen ze samen leuke dingen. Dat varieert van wandelen en sporten tot bakken en schilderen. Maar ook een gelukswandeling met ouderen, een muziekoptreden met ouderen in Amsterdam en wandelen in het park met kinderen met een beperking.

Meer informatie

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten van 30 september tot en met 7 oktober in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

NL Cares is deelnemer aan de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.