Rotterdam

KunstKoppels: kunst bekijken met een onbekende

In de Week tegen Eenzaamheid houdt de Kunsthal op dinsdag 4 oktober het evenement KunstKoppels. Samen met iemand die je niet kent, bezoek je een tentoonstelling over pionierende vrouwen. Meld je aan en laat je verrassen.

In de entreeruimte van de Kunsthal ontmoet je iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is. Dat kan iemand van een andere generatie, achtergrond of leefwijze zijn. Samen bezoeken jullie de tentoonstelling ‘Here We Are! Women in design 1900 – today’, waar ontwerpen van pionierende vrouwen vanaf begin vorige eeuw in de spotlights staan.

Meedoen betekent een inspirerende middag waarin je niet alleen een bijzondere ontmoeting hebt maar ook zult genieten van de tentoongestelde meubels, keramiek, glaswerk, juwelen, mode en andere designstukken.

Week tegen Eenzaamheid

KunstKoppels vindt plaats op dinsdag 4 oktober van 13.30 tot 15.30 uur in de Kunsthal in Rotterdam. Na afloop is er koffie en thee in het Auditorium. De entree voor volwassenen is € 16,50 inclusief kopje koffie of thee (Rotterdampas en Museumkaart zijn geldig). Voor studenten zijn de tickets voor KunstKoppels gratis.

Kijk op de website van de Kunsthal voor meer informatie en om je aan te melden voor KunstKoppels.

Kunsthal Rotterdam is deelnemer aan de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.

© Foto Guus Schoonwille