Hele week

Met je hart activiteiten en collecteweek

Kom ook op 3 oktober naar bibliotheek LocHal in Tilburg voor een ontmoeting met ouderen en een miniconcert met een strijkkwartet. Stichting Met je hart organiseert dit jaar weer allerlei activiteiten waaronder de online Met je hart collecteweek.

Een greep uit de overige activiteiten van Met je hart: een voorleeslunch voor ouderen in Brasserie Cis in Boxtel op 1 oktober, de burgemeester van Oosterhout die voorleest uit Mensje van Keulen in bibliotheek Theek5 op 4 oktober, een ontbijt met ouderen in het gemeentehuis in Horst aan de Maas op 6 oktober en een stamtafel voor ontmoetingen met ouderen en vrijwilligers op vijf locaties in Utrecht op 5 oktober.

Met je hart collecteweek

Daarnaast vindt ook dit jaar weer de online Met je hart collecteweek plaats. Jij kunt helpen, bijvoorbeeld door een gift te doen in de digitale collectebus van een van de collectanten of door zelf een Met je hart collectebus aan te maken en onder de aandacht te brengen binnen jouw netwerk. Je kunt ook een collectebus van iemand anders delen in jouw netwerk en daarbij aangeven waarom je hem/haar helpt. Doe mee en rammel met je collectebus via whatsapp of social media.

Meer informatie 

Ga naar de website van Met je hart

Meedoen met de Met je hart collecteweek? Klik hier

Met je hart is deelnemer aan de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.