Voorschoten

Muzikale wandeling uitgevoerd door Residentie Orkest

Het Residentie Orkest organiseert op donderdag 29 september, tijdens de start van de Week tegen Eenzaamheid, muzikale wandelingen op het landgoed van Kasteel Duivenvoorde. 

De wandelingen staan in het teken van ontmoeting en verbinding, met elkaar en de natuur. Terwijl de bladeren ritselen in de wind en een vogel overvliegt, geniet je van klassieke muziek. De musici van het Residentie Orkest spelen Waldesruhe van Dvořák en werk van andere componisten die zich lieten inspireren door de schoonheid en rust van de natuur.

Op 29 september zijn er twee wandelingen. Beide beginnen met een ontvangst bij Kasteel Duivenvoorde en sluiten af met een hapje en drankje. Het programma is onderdeel van Symphony 2030, de maatschappelijke programmering van het Residentie Orkest. Kom ook genieten van de wandeling, de muziek, de natuur en elkaar!

Week tegen Eenzaamheid

Op 29 september is er een wandeling om 13.00 uur en een wandeling om 16.00 uur. De locatie is Kasteel Duivenvoorde, Laan van Duivenvoorde 4 in Voorschoten. Wil je een muzikale wandeling bijwonen? Mogelijk zijn er nog vrijkaarten beschikbaar. Stuur dan een e-mail naar Sanne.Tieke@residentieorkest.nl o.v.v. muzikale wandeling. Je kunt je voor maximaal één wandeling aanmelden.

Woon of verblijf je in Den Haag en ben je niet in de gelegenheid om met eigen vervoer naar Kasteel Duivenvoorde te gaan? Er is in samenwerking met Van Heugten Tours busvervoer geregeld vanuit Den Haag. Opstapplekken zijn in het centrum en in Benoordenhout. Na afloop van de muzikale wandeling word je ook weer naar de opstapplek teruggebracht. Geef het bij je aanmelding aan als je hiervan gebruik wilt maken.