30 september

Openingsevent Week tegen Eenzaamheid 2021

De Week tegen Eenzaamheid trappen we officieel af met een openingsevent, speciaal voor gemeenten en deelnemers van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.

  • Datum: donderdag 30 september 2021
  • Locatie: Van Nelle Fabriek, Tabaksfabriek, Van Nelleweg 1, Rotterdam

We bieden u een inspirerend, mooi inhoudelijk programma en een plek om uw netwerk voor een effectieve aanpak voor eenzaamheid te verbreden en te verdiepen.

Meldt u zich aan

Aanmelden doet u hier. Het openingsevent is gericht op wethouders en projectleiders van gemeenten, trekkers van lokale coalities en bestuurders en accounthouders van deelnemers aan de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid

Programma

13:30 uur:   Inloop
15:00 uur:   Programma
17:00 uur:   Netwerkdiner
19:30 uur:   Einde

Op het programma:

Minister Hugo de Jonge, wethouders, leden van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid, wetenschappers en initiatiefnemers spreken met u over het aanpakken en bespreekbaar maken van eenzaamheid. U hoort de ervaringen van wetenschapper Anja Machielse, Join us-initiatiefneemster Jolanda van Gerwe, wethouder Carla Dieteren van Nederweert en Maggi-marketingmanager Marlous Reijs. Directeur Leonard Geluk vertelt over de rol van de VNG. Aanwezig zijn aanjagers van het programma: Hedy d’Ancona en Sandra Jetten. Het Zuidelijk Toneel laat ons zien hoe belangrijk de rol van cultuur is in de aanpak van eenzaamheid. Programmamanager Wimke Schuurmans deelt de strategie en vooruitblik van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid. En dat allemaal onder de bezielende leiding van Marianne van den Anker.

Lees meer over programma en sprekers

Contact

Vragen over het Openingsevent 2021? Mail eenzaamheid@minvws.nl.