Door het hele land

Resto VanHarte en Albert Heijn brengen mensen samen

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn brengen in de Week tegen Eenzaamheid samen mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel.

Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. Iedereen die van lekker eten houdt en nieuwe mensen wil leren kennen, kan zich aanmelden voor een diner via restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor diners

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Hiervoor plaatst Albert Heijn in vijf winkels – in Alkmaar, Amsterdam, Ede, Enschede en Venlo – aanschuiftafels in de winkel. In deze mini-restaurantjes laten medewerkers van Resto VanHarte en Albert Heijn klanten kennismaken met de formule van Resto VanHarte. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte.

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten meestal om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is gemiddeld 7,50 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).