Landelijk, hele week

Stuur een gratis Omapost-kaartje

Stuur een kaartje naar je opa, oma of iemand anders die het goed kan gebruiken. Bij Omapost doe je dat met een eigen foto die als kaartje verstuurd wordt. Dat kan tijdens de Week tegen Eenzaamheid gratis.

Op de website eenzaamheid.opdekaart.nl kun je een gratis kaartje versturen – zolang de voorraad strekt. De kaartjes zijn door verschillende bedrijven gesponsord en je hoeft je kaartje alleen nog te versturen. Met elk verstuurd kaartje doneer je 0,25 euro aan Stichting Omapost, die zich inzet tegen vereenzaming van ouderen.

Omapost bij Albert Heijn

In 119 winkels van Albert Heijn staat voor de Week tegen Eenzaamheid een speciaal Omapost-meubel waar klanten worden aangemoedigd een gratis kaartje te sturen. Via een QR-code komt de bezoeker in een speciaal ingerichte website waar ze het kaartje kunnen versturen.

Omapost en Albert Heijn kennen elkaar van de Productpitch die Albert Heijn elk jaar organiseert. Ondernemers kunnen hier een vernieuwend product presenteren. Omapost won de tweede prijs en zet het gewonnen geldbedrag in om het thema eenzaamheid extra onder de aandacht te brengen.