Hele week

VitaliteitSpelen: speel mee met de BeweegBingo

Spelenderwijs bewegen terwijl je gezellig samen bingo speelt, hoe leuk is dat? Stichting Gouden Dagen en SportVibes nodigen je uit om mee te doen met de BeweegBingo, een activiteit van de VitaliteitSpelen.  

De BeweegBingo vindt plaats van 30 september tot en met 7 oktober in de deelnemende zorgcentra. Deelnemers aan de VitaliteitSpelen ontvangen een pakket met materialen en een handleiding om beweegpunten te creëren in de zorginstelling. De bingospelers kunnen na het uitvoeren van de bewegingen deze punten afstrepen op hun bingokaart. Bij de bewegingen gebruiken de ouderen veel verschillende spiergroepen. Een leuke activiteit waardoor ze vitaal blijven en met elkaar op een luchtige, speelse manier in contact komen.

Webinar

Op 6 oktober wordt van 14:00 tot 15:00 een webinar gehouden over de BeweegBingo en over bewegen voor ouderen in het algemeen. Tijdens het webinar kun je kijken naar deelnemers aan de BeweegBingo in actie, interviews met de betrokken organisatoren en meedoen met een korte les zityoga. Iedereen kan zich opgeven voor dit webinar.

Meer informatie

Ga naar de website van de VitaliteitSpelen

Gouden Dagen is deelnemer aan de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.