Week tegen Eenzaamheid

Kom erbij! Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid.

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. De Week tegen Eenzaamheid 2020 is van 1 t/m 8 oktober .

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2020 een succes!

Corona

De beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maken het organiseren van activiteiten extra uitdagend. We vragen nadrukkelijk iedereen zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Geef je op voor het Slotevent

Op donderdag 8 oktober (15.45 – 17.30 uur) is het (digitale) Slotevent voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema eenzaamheid. Dit jaar digitaal, dus anders dan anders, maar zeker net zo inspirerend en informatief. Bekijk het programma en meld je aan!

Op 1 oktober is het (digitale) openingsevent voor gemeenten en Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid-deelnemers. Dit event is op uitnodiging.

Actieprogramma Eén tegen eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid 2020 wordt in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van VWS.

Een greep uit de activiteiten van dit jaar

Door het hele land zijn er honderden activiteiten. We laten een selectie speciaal hier zien. Het overzicht werken we continu bij. Deel wat je doet via #eentegeneenzaamheid of weektegeneenzaamheid@minvws.nl.