Week tegen Eenzaamheid

Kom erbij! Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid.

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. De Week tegen Eenzaamheid 2020 is van 1 t/m 8 oktober .

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2020 een succes!

Corona

De beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben invloed op de organisatie van de Week tegen Eenzaamheid. Ze maken het organiseren van activiteiten extra uitdagend. Op deze plek zullen we de komende tijd tips en voorbeelden verzamelen.

Actieprogramma Eén tegen eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid 2020 wordt in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van VWS.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsflits van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid via een mail aan: bestrijdeneenzaamheid@minvws.nl. o.v.v. ‘Abonneren nieuwsflits’.

Een greep uit de activiteiten Week tegen Eenzaamheid 2019

Door het hele land waren er honderden activiteiten. We laten een selectie speciaal hier zien.