Coalitie in Delft, Zuid-Holland

Gemeente Delft

Eén tegen Eenzaamheid in Delft zoekt partners: doet uw organisatie ook mee?

De Delftse coalitie tegen eenzaamheid is op zoek naar lokale partners om het Delftse netwerk te versterken. Samen met u willen we zorgen dat steeds minder Delftenaren zich eenzaam voelen. We gaan graag met u in gesprek om te kijken of uw organisatie daaraan een bijdragen kan leveren. Hieronder leest u hier meer over.

Eenzaamheid in Delft

Landelijk is het gevoel van eenzaamheid versterkt door corona. Een te verwachte stijging is echter niet te zien in Delft. De resultaten uit de Omnibusenquête 2021 laten zien dat 40% van de Delftenaren zich eenzaam voelt, dit is 2% minder dan in 2019. Mooie resultaten. Maar natuurlijk willen we dat nog minder mensen zich eenzaam voelen. We kunnen daarbij alle hulp gebruiken van maatschappelijke organisaties en bedrijven/ondernemers.

Hoe kunt u ons helpen?

Dat kan op diverse manieren. Activiteiten moeten niet alleen worden bedacht maar ook uitgevoerd en er is ruimte nodig om de activiteiten te laten plaatsvinden. Kunt u iets vanuit uw bedrijf of organisatie betekenen? Heeft u zelf  ideeën, laat ze dan horen! U kunt aansluiten bij de coalitie, want verminderen van eenzaamheid doen we samen!

Over Delftse coalitie Eén tegen Eenzaamheid

In Delft zetten al veel mensen en organisaties zich in om eenzaamheid te verminderen. De Delftse coalitie tegen eenzaamheid is een samenwerkingsverband van maatschappelijke organisaties en ondernemers. samen vormen deze organisaties een netwerk rond de inwoners van Delft. De organisaties Delft voor Elkaar, Humanitas, SSBO, Pieter van Foreest, de kerken en de Gemeente Delft vormen de kern.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Of kunt en wilt u ons helpen bij het verminderen van eenzaamheid? Neem dan contact op met Delft voor Elkaar: 015 760 02 00, info@delftvoorelkaar.nl

Voor activiteiten

Kijk ook op delftvoorelkaar.nl