Hele week

Jumbo biedt kletsboeketten aan

Van 28 september tot en met 4 oktober kunnen klanten van Jumbo in heel Nederland en België twee verschillende soorten ‘Kletsboeketten’ aanschaffen om cadeau te geven. Aan de bos bloemen hangt een Kletskaartje, waar de gever een persoonlijke boodschap op kan schrijven.

Jumbo is aanjager van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid. In de afgelopen twee jaar opende Jumbo al een groot aantal Kletskassa’s in Nederland en België, waar klanten speciaal terecht kunnen voor een praatje.

Ontmoetingsplek

Colette Cloosterman-van Eerd, aanjager van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid en president-commissaris van Jumbo: “Met onze winkels staan we midden in de samenleving en voor veel mensen is de winkel een belangrijke ontmoetingsplek. Daarom vinden we het ontzettend belangrijk om een actieve rol te spelen in het signaleren en verminderen van eenzaamheid. Dit doen we met onze Kletskassa’s en Kletsboeketten, maar ook met andere lokale initiatieven hebben we het hele jaar door aandacht voor dit probleem.”

België

De Week tegen Eenzaamheid is een Nederlands initiatief, maar eenzaamheid speelt natuurlijk ook in België. Toen collega’s van Jumbo in België hoorden van de Kletsboeketten waren zij direct enthousiast en daarom heeft Jumbo besloten de boeketten ook in haar winkels in België aan te bieden.

Bron: Jumbo