4 oktober

Ontmoetingsfestival in Haarlem

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid 2023 organiseert de coalitie Haarlem Ontmoet in samenwerking met zorgcentrum Sint Jacob op woensdag 4 oktober het Ontmoetingsfestival. Iedereen is welkom! Het wordt een leuke middag met muziek, dans, heerlijke hapjes, kinderactiviteiten, kraampjes en meer. Allemaal mogelijk gemaakt door buurtbewoners, vrijwilligers en verschillende Haarlemse organisaties.

Voor kinderen is er een kidsclub met sport en spel, poffertjes en een aaipony. Volwassenen kunnen onder andere genieten van verkoopkramen met lokale producten en zelfgemaakte artikelen, sportief aan de slag gaan met de workshop beweegdrummen of genieten van een Hindoestaanse hapjesproeverij. En er zijn informatiekraampjes met informatie over het activiteitenaanbod in Haarlem. En veel meer.

Bekijk het totale activiteitenoverzicht op de website www.haarlemontmoet.nl/tegeneenzaamheid

Locaties:

Woonzorgcentrum Schalkweide – Sint Jacob (Floris van Adrichemlaan 15)
Wijkcentrum De Ringvaart (Floris van Adrichemlaan 98)
Ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS! (Floris van Adrichemlaan 102)
Moeder van de Verlosserkerk (Prof. Eijkmanlaan 48)

Organisatie

Het Ontmoetingsfestival wordt mede mogelijk gemaakt door de Coalitie Haarlem Ontmoet, Sint Jacob, SSHO, Buurts, Stichting Samen Haarlem, Moeder van de Verlosserkerk en nog vele andere actieve buurtorganisaties en buurtbewoners. Samen willen zij de gemeenschap versterken.