Initiatief door heel Nederland

Met je hart Matinee

Stichting Met je Hart nodigt alle ouderen uit voor het Met je hart Matinee elke laatste zondag van de maand op tv-zender ONS. Hella van der Wijst, Met je hart-ambassadeur en televisiepresentator, gaat live vanuit haar huiskamer een matineevoorstelling voor hen verzorgen met leuke gesprekjes en muziek.

Tevens schakelt zij over naar andere huiskamers van bekende en minder bekende Nederlanders die ook een verrassing voor de kijkende ouderen in petto hebben. Lars Zebregs zingt en speelt op zijn piano verzoeknummers.

Waar kijk je? het Matinee?

Je neemt deel aan deze ‘ontmoeting’, door je televisie af te stemmen op zender ONS. Ziggo-klanten kunnen deze zender vinden op kanaal 13 en 50. KPN biedt deze zender aan op kanaal 89.

  • Elke laatste zondagmiddag van de maand van 15.30 en 17.00.
  • Zondag 31 mei, zondag 28 juni, zondag 26 juli en zondag 30 augustus.

Zelf optreden?

Kan je zelf ook mooi zingen of muziek maken of ken je een oudere met een mooi/bijzonder/ontroerend verhaal bij een bepaald muzieknummer; schrijf het Hella! Hellamediahuis@gmail.com of Hellamediahuis Melkstraat 8 1406NX Bussum. Vermeld naam woonplaats en telefoonnummer er duidelijk bij, zodat Hella contact met u kan opnemen.

Lees meer over Met je hart

© Foto Wim Roefs