Initiatief door heel Nederland

Stuur een kaartje met Omapost

Met Omapost stuur je gemakkelijk je eigen online foto’s naar je opa en oma – of iemand anders natuurlijk. Ze krijgen dan een echt kaartje door de brievenbus.

Op dat kaartje staat ook je persoonlijke boodschap en je telefoonnummer; een goede reden om te bellen of af te spreken!

‘Adopteren’

Via adopteer.omapost.nl kan je iemand die wel een kaartje kan gebruiken aanmelden voor post. Omapost zorgt dan dat er vijf mensen post gaan sturen naar deze persoon. Wil je zelf post sturen naar een oudere die je niet kent? Geef jezelf op via adopteer.omapost.nl. Een mooi gesprek start met een klein gebaar.

Zelfgemaakte foto

Via Omapost stuur je makkelijk een zelfgemaakte foto vanaf de smartphone of tablet als een kaartje. Van papier. Met de post. Er zijn ook speciale ontwerpen, om oma’s en opa’s te laten weten dat je aan ze denkt. En snel weer langskomt, zodra het kan.

Omapost

Omapost vindt het belangrijk dat ouderen en jongeren met elkaar in contact blijven. Veel jonge mensen zijn te druk om met regelmaat aan hun grootouders te denken. Via de app of website kun je makkelijk een persoonlijk kaartje sturen om te vertellen waar je mee bezig bent. Je verstuurt namelijk een foto als kaartje.

Handig: in je account kunnen verstuurde kaartjes bijgehouden worden. Heb je een tijd niks van je laten, kun je een herinnering krijgen. Inmiddels zijn via Omapost meer dan 200.000 kaartjes verstuurd.

Meer informatie

Kijk op Omapost.nl