27 september

Save the date: Landelijke opening Week tegen Eenzaamheid 2023

SAVE THE DATE

Kennis en inspiratie voor wie in beleid of praktijk met het thema eenzaamheid te maken heeft. Samen starten we de Week tegen Eenzaamheid.

  • Woensdag 27 september
  • Van 13.30 tot 19.00 uur, inclusief netwerkdiner
  • Woon twee inspirerende deelsessies naar keuze bij
  • Beatrix Theater, Utrecht
  • Deelname is kosteloos

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert in het kader van actieprogramma Eén tegen eenzaamheid de landelijke opening van de Week tegen Eenzaamheid. Om elkaar te ontmoeten, bij te praten over actuele ontwikkelingen en van bijzondere praktijkverhalen te horen hoe zij eenzaamheid verminderen.

Deelnemen

Noteer alvast de datum in je agenda . We werken hard aan het inhoudelijke programma. Eind mei vind je hier de uitnodiging en meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan krijg je de uitnodiging met de nieuwsbrief in je mailbox.

Doelgroep

Iedereen die in werk of activiteiten te maken heeft met het thema eenzaamheid. Zoals vertegenwoordigers van landelijke organisaties en bedrijven, projectleiders van lokale coalities tegen eenzaamheid, vrijwilligers, professionals in zorg & welzijn én daarbuiten, sociaal ondernemers, ervaringsdeskundigen, wetenschappers, wethouders en beleidsmedewerkers.

Meer informatie

Op de hoogte blijven van de landelijke netwerkconferentie en de Week tegen Eenzaamheid? Abonneer je op de nieuwsbrief door een mail te sturen naar eenzaamheid@minvws.nl o.v.v. ‘Abonneren nieuwsflits’.