Initiatief door heel Nederland

Sporters voor elkaar

Mis jij de sociale contacten op de vereniging en/of club ook zo? Meld je dan aan om in contact te komen met anderen die ook thuis zitten en hun sport niet kunnen beoefenen!

Alle wedstrijden en competities liggen stil. Dit betekent nogal wat voor al die mensen die wekelijks betrokken en actief zijn. Niet alleen de spelers en locaties zelf, maar ook de duizenden vrijwilligers hebben nu even geen mogelijkheid om hun zo geliefde hobby uit te oefenen.

Gevolg daarvan is dat de vele tienduizenden spelers niet meer hun wekelijkse ontmoeting met hun vrienden en sportmaten hebben en veel minder contact hebben met soortgenoten.

Sporters met elkaar in contact

De KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljartbond) en NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond) slaan de handen ineen om sporters die nu thuis zitten in contact met elkaar te brengen. 

Beide sportbonden hebben een grote groep ouderen onder haar leden. Deze groep is het meest vatbaar en heeft de grootste kans om in een sociaal isolement te komen.

Maak een praatje

Heb je tijd om een biljarter of bouler te bellen voor een praatje of vind je het leuk om gebeld te worden, , geef je dan op via het contactformulier op Sportersvoorelkaar.nl.

Meer informatie

Andere sportbonden of maatschappelijke organisaties / bedrijven die zich willen aansluiten bij dit initiatief kunnen zij zich uiteraard bij de KNBB of NJBB melden.