Initiatief door heel Nederland

Nationale Thuisbingo

Tot 28 april kun je doordeweeks elke dag mee doen aan bingo via internet. Zorgbedrijf FocusCura bood dit al jaren aan haar cliënten voor beeldzorg aan, maar heeft haar online platform nu omgebouwd dat het meer dan 100.000 spelers aan kan. En daar gaat het dan met de ‘Nationale Thuisbingo’ ook voor!

Daarvoor werkt FocusCura onder meer met Wehkamp en KBO-PCOB samen. Voor leuke prijsjes en goede gesprekken, die aan de thuisbingo zijn gekoppeld.

Raoul Zaal, directeur FocusCura: “Bingo spelen is ontzettend leuk, maar waar het echt om gaat is dat we persoonlijk contact hebben met deze ouderen. Een kort gesprek kan al veel voor iemand betekenen.”.

Manon Vanderkaa, directeur KBO-PCOB: “Het is fantastisch dat we ons netwerk van actieve senioren kunnen inzetten. Veel activiteiten en vrijwilligerswerk liggen nu stil, maar dit kunnen onze leden wel doen. Zo kunnen we van betekenis zijn voor elkaar. Juist nu.”

Volgens FocusCura zou 100.000 bingo-spelers een wereldrecord betekenen. Op dinsdag 28 april wordt afgesloten met een grootse finale.

Kijk op denationalethuisbingo.nl