Week tegen Eenzaamheid 2019

Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn er speciale activiteiten.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.

Doe mee

De voorbereidingen voor de Week tegen Eenzaamheid zijn in volle gang. Zowel in het land als bij het programmateam Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2019 een succes!

Wat kun jij doen?

Het Kom erbij-pakket is helaas niet meer te bestellen.

Blijf op de hoogte

Over de Week tegen Eenzaamheid houden we je op de hoogte via de nieuwsflits Eén tegen eenzaamheid. Meld je aan voor de nieuwsflits via bestrijdeneenzaamheid@minvws.nl. Je kunt ook deze website in de gaten houden.

Contact

De Week tegen Eenzaamheid 2019 wordt in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van VWS. Heb je vragen over de Week tegen Eenzaamheid 2019, mail ons dan op weektegeneenzaamheid@minvws.nl.

Informatie voor organisatoren