Week tegen Eenzaamheid 2019

Kom erbij! Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn er activiteiten.

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.

Doe mee

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2019 een succes!

Wat kun jij doen?

Bezoek of organiseer een activiteit. Of, nodig iemand uit voor een activiteit!

Het Kom erbij-pakket is helaas niet meer te bestellen.

Contact

De Week tegen Eenzaamheid 2019 wordt in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van VWS. We houden je graag op de hoogte via de nieuwsflits Eén tegen eenzaamheid. Meld je aan voor de nieuwsflits via bestrijdeneenzaamheid@minvws.nl. Heb je vragen over de Week tegen Eenzaamheid 2019, mail ons dan op weektegeneenzaamheid@minvws.nl.

Een greep uit de activiteiten Week tegen Eenzaamheid

Door het hele land zijn er honderden activiteiten. Wil je deelnemen? Kijk in lokale media wat er bij jou in de buurt georganiseerd wordt. En in veel plaatsen organiseren welzijnsorganisaties, buurtcentra en maatschappelijke organisaties het hele jaar door ontmoetingsactiviteiten waar zij je graag voor uitnodigen. We laten een selectie aan activiteiten van de Week tegen Eenzaamheid speciaal hier zien.

(Vind je dat jouw activiteit erbij hoort te staan? Mail tekst+beeld aan weektegeneenzaamheid@minvws.nl